TERMENI SI CONDITII

PRELATA IMPERMEABILA reprezinta denumirea comerciala a magazinului online disponibil la adresa web prelataimpermeabila.ro ce apartine societatilor comerciale scutite de TVA, SC CREATIVE SOLUTIONS SHOP SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Dragos Mladinovici nr. 2-4, sector 4 si inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15223/2021, CIF nr. 44844818, cont RO04 RZBR0000 0600 2294 2470.


Vanzator – PRELATA IMPERMEABILA

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care inregistreaza un cont pe prelataimpermeabila.ro si efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda prin intermediul contului inregistrat, telefonic la numarul 0742-952-800 sau prin intermediul adresei de posta electronica la adresa de e-mail vanzari@prelataimpermeabila.ro si careia in urma acceptarii comenzii ii este intocmita si transmisa o factura fiscala, prin curier sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail specificata la momentul plasarii comenzii.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe prelataimpermeabila.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiune de pe prelataimpermeabila.ro formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si vizualizarea sau administrarea informatiilor sale, precum comenzile plasate, facturi fiscale, garantii, etc.).

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu").

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre PRELATA IMPERMEABILA si Cumparator/Client prin care Cumparatorul/Clientul transmite catre PRELATA IMPERMEABILA, prin finalizarea comenzii din contul de client, telefonic sau prin posta electronica la adresa de e-mail vanzari@prelataimpermeabila.ro intentia sa de a achizitiona bunuri de pe prelataimpermeabila.ro

Bunuri – orice produs, care urmeaza a fi furnizat de catre PRELATA IMPERMEABILA, Cumparatorului/Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre PRELATA IMPERMEABILA si Client/Cumparator, fara prezenta fizica simultana a PRELATA IMPERMEABILA si a Cumparatorului/Clientului, contract ce intra in vigoare la momentul transmiterii de catre PRELATA IMPERMEABILA a facturii fiscale aferente comenzii plasate din contul de client, telefonic sau prin posta electronica, la adresa de e-mail specificata de catre Cumparator/Client la momentul plasarii comenzii.

Continut

Informatiile de pe prelataimpermeabila.ro care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea echipamentelor electronice;

Continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre PRELATA IMPERMEABILA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre PRELATA IMPERMEABILA, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate de catre acesta la inregistrarea pe prelataimpermeabila.ro;

Informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de PRELATA IMPERMEABILA intr-o anumita perioada;

Informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care PRELATA IMPERMEABILA are incheiat un contract de parteneriat, intr-o anumita perioada;

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de PRELATA IMPERMEABILA intr-o anumita perioada, fara ca aceste informari sa reprezinte niciun angajament din partea PRELATA IMPERMEABILA cu referire la informatiile continute de acesta.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe prelataimpermeabila.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care PRELATA IMPERMEABILA isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii pe merureshop.ro are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

1.3. Pentru motive justificate, PRELATA IMPERMEABILA isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In cazul modificarii cantitatii sau a serviciilor, PRELATA IMPERMEABILA va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea Comenzii.

1.4. Contractul se considera incheiat intre PRELATA IMPERMEABILA si Cumparator/Client in momentul primirii de catre Cumparator/Client de la PRELATA IMPERMEABILA, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

POLITICA DE VANZARE ONLINE PE PRELATA IMPERMEABILA

2.1. Accesul la plasarea comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. PRELATA IMPERMEABILA isi rezerva dreptul ca pentru motive justificate sa restrictioneze accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care constata ca Clientul/Cumparatorul, ar putea prejudicia in vreun fel PRELATA IMPERMEABILA. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se va adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al PRELATA IMPERMEABILA, la adresa de e-mail info@prelataimpermeabila.ro sau la numarul de telefon afisat pe prelataimpermeabila.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. In cazul constatarii incalcarii Legii nr.365/2002 art. 16 pct. 1, accesul pe prelataimpermeabila.ro va fi complet restrictionat fara o informare prealabila a Clientului/Cumparatorului.

2.2. Comunicarea cu PRELATA IMPERMEABILA se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea "Contact" de pe prelataimpermeabila.ro. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3. PRELATA IMPERMEABILA poate publica pe prelataimpermeabila.ro informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe prelataimpermeabila.ro sunt exprimate in Lei si reprezinta totalul de plata fara alte taxe. PRELATA IMPERMEABILA apartine societatii comerciale scutita de TVA, SC CREATIVE SOLUTIONS SHOP SRL, persoana juridica de nationalitate romana, societatea emitand facturi valabile fara semnatura si stampila conform L227/2015, Art.319 (29), fara cota de TVA.

2.5 Informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe prelataimpermeabila.ro, inclusiv a imaginilor nu reprezinta o obligatie contractuala din partea PRELATA IMPERMEABILA, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1 Este interzisa descarcarea Continutului de pe prelataimpermeabila.ro fara sa existe un acord de utilizare din partea PRELATA IMPERMEABILA.

3.2. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe prelataimpermeabila.ro, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, telefonic sau prin e-mail la vanzari@prelataimpermeabila.ro, urmand a finaliza Comanda efectuand plata la livrarea produselor sau prin transfer bancar cu ordin de plata in cazuri exclusiv speciale, plata realizandu-se anticipat sau ulterior livrarii comenzii in termen de 4 (patru) zile de la data emiterii facturii de catre PRELATA IMPERMEABILA. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista un stoc fizic disponibil pentru aceasta, marcajul de stoc afisat pe prelataimpermeabila.ro reprezentand doar o informare generala cu privire la statusul produsului la data adaugarii acestuia pe prelataimpermeabila.ro. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea Bunului.

4.2. Plata prin ordin de plata se va realiza cat mai curand posibil, la prima notificare facuta, iar in cazul neprezentarii dovezilor de plata a sumei scadente la adresa de e-mail vanzari@prelataimpermeabila.ro, se vor aplica dobanzi penalizatoare in valoare de 0,5% din valoarea sumei scadente si neachitate pentru fiecare zi de intarziere, dupa primele 4 (patru) zile lucratoare, in cazul in care livrarea a fost deja efectuata. Partile convin ca, aplicarea acestor dobanzi penalizatoare se va face automat, fara sa fie nevoie sa se dovedeasca existenta unui prejudiciu cauzat de neplata la termenul de mai sus.

4.3. In cazul in care Cumparatorul/Clientul nu isi respecta obligatia de plata conform prevederilor Termenilor si Conditiilor, acesta va putea fi obligat la plata de penalitati de intarziere in cuantum de 0,5% / zi de intarziere care se vor aplica la valoarea sumei scadente si neachitate.

4.4. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul/Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.5. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul/Clientul consimte ca PRELATA IMPERMEABILA poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de PRELATA IMPERMEABILA, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/Clientului.

4.6. PRELATA IMPERMEABILA poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator/Client, in urma unei notificari adresate Cumparatorului/Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri :

- produsul comandat nu este pe stoc;

- comanda nu poate fi livrata din motive de greutate sau distanta pana la adresa specificata de Client/Cumparator;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe prelataimpermeabila.ro sunt incomplete si/sau incorecte;

4.7. Cumparatorul/Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Cumparatorul/Clientul trebuie sa anunte la adresa de e-mail office@prelataimpermeabila.ro, intentia de returnare a produsului/produselor.

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunurilor;

4.8. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va trimite o informare prin e-mail la adresa office@prelataimpermeabila.ro.

4.9. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator/Client asupra deciziei sale de retragere din Contract.

4.10. Suma va fi returnata prin virament bancar in contul specificat de Client/Cumparator prin e-mail la adresa specificata la pct.5.5.

4.11. PRELATA IMPERMEABILA va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate de Client/Cumparator.

4.12. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre PRELATA IMPERMEABILA sau de catre un tert cu care PRELATA IMPERMEABILA are incheiat un contract de parteneriat, PRELATA IMPERMEABILA va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt.

CONFIDENTIALITATE SI DATE CU CARACTER PERSONAL

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) - CLICK AICI

5.1. PRELATA IMPERMEABILA va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

5.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al PRELATA IMPERMEABILA.

5.3. Prin inscrierea in baza de date a site-ului prelataimpermeabila.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai PRELATA IMPERMEABILA : alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru.

5.4. PRELATA IMPERMEABILA va utiliza datele personale inscrise de catre Cumparator/Client la momentul crearii Contului, strict in vederea livrarii comenzii si intocmirii documentelor legale aferente comenzii.

5.5. PRELATA IMPERMEABILA va elimina orice informatii personale ale Cumparatorului/Clientului in maxim 24 de ore de la prima solicitare telefonica la numarul de telefon 0742-952-800 sau primita prin intermediul adresei de posta electronica pe adresa de e-mail office@prelataimpermeabila.ro.

5.6. Datele dumneavoastra personale inscrise la momentul crearii contului (i.e., nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon) sunt introduse in aplicatiile societatilor de curierat in vederea expedierii comenzii. In cazul in care Cumparatorul/Clientul doreste eliminarea datelor sale personale, acestea sunt eliminate inclusiv din aplicatiile furnizorilor de servicii de curierat.

5.7. PRELATA IMPERMEABILA nu va utiliza datele personale inscrise de catre Cumparator/Client la momentul crearii Contului in niciun alt scop decat cel precizat anterior.

PUBLICITATE

6.1. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe prelataimpermeabila.ro, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

6.2. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre PRELATA IMPERMEABILA in orice moment:

- prin contactarea PRELATA IMPERMEABILA in acest sens.

- prin modificarea setarilor din contul de client de pe prelataimpermeabila.ro la sectiunea "Informatii client".

6.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

FACTURARE – PLATA

7.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului prelataimpermeabila.ro reprezinta totalul de plata cu toate taxele incluse conform legislatiei in vigoare. Societatea comerciala scutita de TVA ce administreaza si care detine PRELATA IMPERMEABILA va emite facturi cu cota de TVA 0%.

7.2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Societatea comerciala detinatoare a site-ului prelataimpermeabila.ro va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile comandate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3. PRELATA IMPERMEABILA va transmite Cumparatorului/Clientului exclusiv in format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau, factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de PRELATA IMPERMEABILA, cu exceptia serviciilor de transport pentru care Clientul va primi chitanta in momentul achitarii acestor servciii si exclusiv in cazul in care serviciile de livrare nu sunt gratuite conform informatiilor afisate in momentul finalizarii comenzii pe prelataimpermeabila.ro.

7.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.5. Prin aceasta modalitate de comunicare, Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a electronica a facturilor si comenzilor plasate pe prelataimpermeabila.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

7.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin e-mai, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

LIVRAREA BUNURILOR

8.1. PRELATA IMPERMEABILA se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator/Client la adresa de livrare mentionata de Cumparator/Client in contul sau de client de pe prelataimpermeabila.ro, prin telefon sau e-mail la vanzari@prelataimpermeabila.ro la momentul plasarii comenzii.

8.2. PRELATA IMPERMEABILA va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.3. PRELATA IMPERMEABILA va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

GARANTII

9.1. Bunurile comercializate de catre PRELATA IMPERMEABILA, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

9.2. Bunurile comercializate de PRELATA IMPERMEABILA, beneficiaza de certificate de garantie emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre furnizorul PRELATA IMPERMEABILA, partener PRELATA IMPERMEABILA. In cazul certificatelor de garantie emise de furnizorul PRELATA IMPERMEABILA, va oferim serviciul de returnare gratuita a produsului defect care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate.

9.3. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

9.4. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail office@prelataimpermeabila.ro. In aceste conditii PRELATA IMPERMEABILA va punela dispozitie Clientului, certificatul de garantie prin adresa de posta electronica a clientului, acesta putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. Orice sesizare ulterioara termenului specificat anterior nu va fi luata in considerare.

RASPUNDERE

10.1. PRELATA IMPERMEABILA nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre PRELATA IMPERMEABILA a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

10.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

10.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

10.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

10.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre PRELATA IMPERMEABILA, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.

FORTA MAJORA

11.1. Partea care nu isi poate indeplini obligatiile din cauza de forta majora este exonerata de obligatii in conditiile legii. Certificarea conditiei de forta majora se face de catre Camera de Comert si Industrie a judetului in care isi au sediul partile contractante.

11.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre PRELATA IMPERMEABILA si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Prezentul Contract este intocmit conform dispozitiilor privind incheierea prin mijloace electronice a contractelor si comenzilor prin internet, astfel cum sunt stabilite la ART 9 din Legea nr.365/2002, republicata, cu modificarile ulterioare.

Product added to compare.